Flapuit

Moltalk-Marlijn zou mol verklappen als ze die wist

3 januari 2020 13:30 | sterren | Door Televizier

© AVROTROS
Marlijn Weerdenburg is blij dat ze als presentatrice van Moltalk niet weet wie de mol is. Ze is bang dat ze de naam live op televisie zou verklappen.

Marlijn Weerdenburg is dit jaar samen met acteur Rop Verheijen het nieuwe presentatieduo van Moltalk, het NPO 3-programma waarin wekelijks wordt teruggeblikt op Wie is de mol?. Net als hun voorgangers Margriet van der Linden en Chris Zegers weten ook Marlijn en Rop niet wie de mol is. En dat is maar goed, zo vertelde Marlijn vrijdag op NPO Radio 2.

Flapuit

“Gelukkig weet ik dat niet. Moltalk is live-tv en ik zie het al helemaal voor me dat ik dan in een gesprek zit en per ongeluk verklap wie het is. Ik zie mezelf dat helemaal doen. Daar moet je toch niet aan denken?!” Wel heeft ze iets meer voorkennis dan haar gasten. “Wij zien de aflevering van Wie is de mol? wel een paar dagen van te voren zodat we ons kunnen voorbereiden, maar dat is alles.”

Fanatiekelingen

Inmiddels heeft Marlijn ook al wat fragmenten van het komende seizoen van Wie is de Mol gezien. “Ik heb het idee dat ze allemaal super fanatiek zijn. Ik denk dat het wel gaat knallen.”

Start Wie is de mol?

Wie is de mol? start op zaterdag 11 januari op No 1. Moltalk start op NPO 3 al een week eerder met Moltalk the kick-off, een quiz over de voorgaande seizoenen van Wie is de mol?. Daaraan doen onder meer Nielson, Frits Huffnagel en Rick Paul van Mulligen mee.

Entertainmentdeskundige Eric de Munck houdt dit seizoen voor Televizier Moltalk zijn molboekje bij. 

Meer over