Nierstenen en koliek...

Monique Smit met hevige pijnen opgenomen in ziekenhuis

Monique Smit is voorlopig uit de roulatie. De zingende presentatrice ligt al dagen in het ziekenhuis met heftige pijnaanvallen.

Op Instagram doet Monique (30) haar medische malaise uit de doeken.

Niersteen

Begin deze week werd ze getroffen door een niersteen, sowieso al een uiterst pijnlijke ervaring. Maar toen de steen niet uit zichzelf naar buiten kwam en ze ook meerdere 'koliekaanvallen' kreeg, belandde de blondine in het ziekenhuis. Monique: "Ze hoopten dat het steentje er vanzelf uit zou komen maar omdat dat niet is gebeurd en het mijn nieren iets aantast moet ik helaas alsnog onder het mes."

Diamantje

De pijn is zo heftig dat Monique, moeder van twee kinderen, aangeeft dat ze liever nog eens bevalt dan nog eens te maken krijgt met een niersteenaanval. Wel houdt ze de moed erin: "Hopelijk word ik vandaag nog geholpen en mag ik snel weer naar huis naar m’n vriendjes. Ik verwacht op z’n minst een diamantje straks."

Jan Smit

Monique is niet de enige Smit die in de lappenmand ligt. Eerder deze week moest haar grote broer Jan ook al zijn verplichtingen voor de rest van het jaar afzeggen. Hij is geveld door een ernstige vorm van laryngitis en moet verplicht rust houden. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Helaas is niet alles op insta rozengeur en maneschijn. 🤦🏼‍♀️ Sinds afgelopen dinsdag lig ik in het ziekenhuis door een niersteen en meerdere “koliek aanvallen”. Mijn god, nooit geweten dat dit zo pijnlijk is, geloof me ik beval liever.. Het is dat ik 4 maanden geleden ben bevallen maar ik dacht maandag echt dat er weer een weeënstorm was begonnen. 🙈 Ze hoopten dat het steentje er vanzelf uit zou komen maar omdat dat niet is gebeurd en het mijn nieren iets aantast moet ik helaas alsnog onder het mes. 👩🏼‍⚕️ Hierdoor heb ik dit weekend al een hoop dingen moeten afzeggen waar ik echt vreselijk van baal!! Heb zolang mogelijk gewacht met shows cancelen omdat je toch stiekem hoopt dat het vanzelf gaat. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je klachten dan gelijk weg zijn. Hopelijk word ik vandaag nog geholpen, mag ik weer lekker naar m’n vriendjes en kunnen we weer snel verder❣️ Ik verwacht op z’n minst een diamantje straks 💎😉

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Meer over: