Monique Smit raakt zwangerschapskilo's in recordtempo kwijt

Wow! Al een week na de bevalling van haar zoontje Noah is Monique Smit helemaal terug in shape. Ze kan zelfs haar favoriete spijkerbroek alweer aan!

Monique Smit beviel begin augustus van haar zoontje Noah. En nu - na een week - kan de Kids Top 20-presentatrice haar lievelings-jeans alweer aan. "Ik voel me super," vertelt ze aan De Telegraaf. "Ik ben alweer bijna op mijn oude gewicht!"

Cadeautjes

"Ik heb me een week lang laten verwennen," glundert de zus van Jan Smit. "Met cadeautjes, maar ook door net zolang te blijven liggen als ik wilde. De kraamverzorgster nam me alles uit handen en heeft me nog wat handigheidjes geleerd die me zeker van pas blijven komen." Met Noah gaat het goed, verzekert Monique aan De Telegraaf. Ze heeft de baby al aan heel Volendam laten zien.

Dagelijks werk

Noah is het eerste kind dat Monique en haar vriend Martijn samen kregen. Martijn had wel al een zoon uit een eerdere relatie: Milan. Monique ziet niet op tegen het moederen: "Ik had al wel wat ervaring door op de kinderen van mijn zus Jenny en die van Jan te passen, maar nu wordt het dagelijks werk. Gelukkig is Martijn ook behoorlijk handig, die had natuurlijk ook al een kind."

Lees ook:
Monique Smit: "De wc-pot was mijn allergrootste vriend"

Reageren