Nance blij met comeback

Nance Coolen vindt het geweldig dat ze eindelijk weer op de televisie te zien is. De blondine presenteert sinds kort het RTL 4-programma Familie Gezocht.

Nance Coolen is door RTL 4 ingelijfd. De voormalige SBS-presentatrice maakt tegenwoordig het programma Familie Gezocht, een nieuwe versie van DNA Onbekend. De blondine vertelt aan de Telegraaf dat ze het heerlijk vindt om weer televisie te maken. “Ik vind het helemaal te gek dat ik terug ben op de buis. Ik heb het ontzettend gemist.”

Nance

Nance is in het interview vooral te spreken over alle positieve reacties die ze op straat krijgt. “Mensen schieten me spontaan aan op straat en zeggen: ’Joh, wat leuk dat je weer terug bent!’ Heerlijk, ik krijg er echt een kick van. Twee jaar lang heb ik me kunnen opladen voor wat nu allemaal gebeurt. Ik vind het fantastisch.”

Familie Gezocht

De opnames van Familie Gezocht zijn reeds afgerond, maar dat betekent niet dat Nance stil kan zitten. “Je begrijpt natuurlijk dat ik daar nog niet al te veel over mag zeggen, want niets is nog zeker. Maar het lijkt erop dat RTL nog een paar mooie dingen voor me in het vat heeft zitten en ik heb er nu al zin in”, aldus Coolen.

Televizier sprak met Nance Coolen over Familie Gezocht.

Reageren