Natasja Froger met mysterieuze buikklachten in ziekenhuis

12 Mei 2015 17:11 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Natasja Froger is maandag met buikklachten in het ziekenhuis opgenomen. Wat er precies aan de hand is, is nog een mysterie.

Natasja Froger kwam dinsdagochtend in het nieuws omdat ze volgens De Telegraaf een acute blindedarmontsteking zou hebben. Dat bericht klopte niet, maar haar manager bevestigt nu wel dat Natas met buikklachten is opgenomen in het ziekenhuis.

Nog een nachtje blijven

"Ik heb haar gesproken en ze is heel gezellig en positief," vertelt de manager aan RTL Boulevard. "Naar omstandigheden maakt ze het goed, maar de artsen zijn wel op zoek wat er aan de hand zou kunnen zijn." Natasja moet volgens Shownieuws ook komende nacht nog in het ziekenhuis blijven. Welke buikklachten de vrouw van René Froger heeft, is tot nu toe één groot raadsel.

Ajax Gala

Maandagavond zou Natasja Froger het Ajax Gala in de ArenA presenteren, maar dat kon niet doorgaan. Robert ten Brink viel in. "Ik werd rond half tien in de ochtend gebeld met de vraag of ik het gala wilde presenteren," vertelt hij aan Shownieuws. "Er was iets met Natasja, maar ik wist ook niet wat." René Froger trad wel op bij het Gala. "Hij leek er met zijn hoofd misschien niet helemaal bij," aldus Robert, "maar hij deed verder gewoon helemaal perfect zijn show."

Lees ook:
Natasja Froger vond Met Open Armen het bijzonderste programma ooit.

Meer over