Nederlandse man ziet Chantal Janzen graag als toekomstige Bondgirl

1 maart 2016 15:21 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

De Nederlandse man ziet het liefste Chantal Janzen aan de zijde van James Bond. Ze verkiezen Chantal boven de Franse Léa Seydoux die in de laatste Bond-film Spectre bondgirl speelde. 

Een kwart van de Nederlandse mannen kiest actrice, musicalster en presentatrice Chantal Janzen als de meest gewilde toekomstige Bondgirl. 

60 procent van de stemmen 

De blondine wordt op de voet gevolgd door Doutzen Kroes en Geraldine Kemper. Deze drie dames blijken samen met 60 procent van de stemmen de favoriet bij de Nederlandse man. 

Nederlandse Bondgirls 

Een vrouw van Nederlandse afkomst in een James Bond-film is nog lang zo gek niet. In het verleden vertolkten twee Nederlandse schoonheden de rol van Bondgirl. Zo speelde Famke Janssen in 1995 Xenia Onatopp in Goldeneye en Daphne Deckers was in 1997 te zien als de assistente van schurk Elliot Carver in Tomorrow Never Dies.

Comeback Famke en Daphne 

De Nederlandse vrouw kan zich in de mening van de man vinden, maar ziet liever Famke en Daphne een comeback maken als Bondgirl. Dit blijkt uit een onderzoek van 20th Century Fox Home Entertainment, naar aanleiding van de Blu-Ray en DVD release van Spectre op 2 maart. 

 

Meer over