Schrik

Nicol Kremers bleef uit angst bij Peter Gillis: 'Ik wil een statement maken'

20 juni 2023 20:45 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot

Nicol Kremers wilde al eerder weg bij haar ex Peter Gillis, maar zij bleef uit angst voor de vakantiegoeroe bij hem wonen. Dat stelt ze in gesprek met RTL Boulevard.

Namens de entertainmentrubriek had Aran Bade een interview met het voormalig liefje van de Massa is Kassa-ster. ‘Ben je nu nog steeds bang?’, vroeg de verslaggever op de vrouw af, die geen enkele ruimte liet voor twijfel. “Voor Peter? Absoluut.”

Schrik

Volgens de 33-jarige Kremers was de grens al een poos geleden bereikt. “De emmer was vol, zeg maar. Met mijn managers naast mij, die mij ondersteunen in alles, ben ik nu sterk genoeg en sta ik er niet meer alleen voor en ben ik er dus wel tegenin durven gaan. De enige reden dat ik bij Peter bleef, is dat ik schrik had.”

Statement

Vorige week deed Kremers aangifte tegen de realityster. “Ik heb één aangifte gedaan met tien verschillende feiten daarin”, houdt ze de kaarten tegen de borst. “Ik wil ook wel een soort van statement maken voor vrouwen die in dezelfde situatie zitten dat het nooit te laat is om actie te ondernemen en weg te gaan en jezelf te laten helpen.”

Straf

Kremers, die naar eigen zeggen ‘tot op zekere hoogte van hem hield, maar niet zoals op een normale manier hoort te gaan’, hoopt Gillis uit haar leven te hebben verbannen. “Ik wil gewoon dat ik die man nooit meer hoef te zien en eigenlijk wil ik ook niet meer denken aan die man. Ik hoop dat Peter de straf krijgt die hij verdient. Ik wil dat hij begrijpt wat hij gedaan heeft en dat hij daar niet weg mee kan lopen.”

SBS6 

Massa is Kassa is dinsdagavond gewoon te zien bij SBS6. Een woordvoerder liet aan SBS6 weten dat er vooralsnog niets zal veranderen aan het uitzendschema. “Wij houden de ontwikkelingen rond de rechtszaak nauw in de gaten. Het huidige seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa loopt tot en met dinsdag 11 juli op SBS6. Pas na de uitspraak van de rechter nemen wij een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie.”

Reactie Peter Gillis

En Peter? Die reageerde bij RTL Boulevard zoals wij hem kennen van zijn realityserie. “Ik zal het tegendeel wel bewijzen tegen die tijd. Ik weet niet wat voor aangifte ze heeft gedaan. Ik vernam het uit de media. Ik zie het met vertrouwen tegemoet.” De zaak tussen Kremers en Gillis zal zoals de situatie nu is op 29 augustus aanvangen. De relatie tussen Kremers en de 61-jarige vakantieparkeneigenaar duurde 4,5 jaar.

Meer over