Nielson: "Koning Willem-Alexander, sorry dat ik u Willem noemde"

28 april 2015 11:43 | sterren | Door Televizier

© YouTube

Nielson kreeg maandag de koninklijke familie aan het dansen met Sexy Als Ik Dans. Hij twijfelt alleen of zijn tekst 'Weet je wat het is, Willem?' goed viel.

Zanger Nielson, misschien wel de succesvolste deelnemer van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland tot nu toe, mocht op Koningsdag in Dordrecht optreden voor koning Willem-Alexanderkoningin Máxima en de rest van het koninklijke gezelschap. In zijn hit Sexy Als Ik Dans zong hij voor de gelegenheid 'Weet je wat het is, Willem?'.

Nielson

"Ik twijfel een beetje of dat in goede aarde is gevallen," vertelt Nielson in RTL Boulevard. "Het plein vond het leuk, maar van de koning weet ik het niet zeker. Hij was aan het lachen, maar op dat momentje zag ik z'n gezicht een beetje betrekken." De zanger zegt voor de zekerheid sorry: "Koning Willem-Alexander, als u kijkt: excuses als het niet goed is gevallen."

Sexy Als Ik Dans

Op het 'Willem'-moment na heeft Nielson vooral genoten van het optreden in zijn hometown Dordrecht. "Het was echt te gek. In je eigen stad voor de koning en de koningin spelen is niet niks. En ik heb mogen ontdekken dat de koninklijke familie sexy is als ze dansen." Vooral Máxima stond lekker te swingen op Sexy Als Ik Dans, maar ook Willem-Alexander en prinses Amalia lieten wat voorzichtige dancemoves zien. Máxima en Amalia zongen daarnaast de tekst mee.

Lees ook:
Jan Smit gooit de heupen los voor Nielson.

Bekijk hieronder het optreden van Nielson in Dordrecht:

Meer over