'Nieuwe liefde' Josje Huisman blijkt promotiestunt

K3-zangeres Josje Huisman is verliefd, schreef ze op Instagram. Het bleek een grap om aandacht te vragen voor haar rol in een musical over Wickie de Viking.

Josje Huisman heeft weer een relatie, liet ze weten op Instagram. "Waar het hart vol van is stroomt de mond van over, daarom wil ik bij deze met jullie delen dat er een nieuwe man in mijn leven is!" schreef de K3-zangeres. "Omdat ik de boekjes graag voor ben," Ze besloot haar bericht met "Hihihi #happy" en leek dolgelukkig met een nieuwe liefde, na meerdere stukgelopen relaties.

Josje Huisman

Even later bleek Josje haar volgers in de maling te hebben genomen. "Ook al weten jullie misschien wel dat ik een baard bij een man niet vind misstaan; vreselijke Sven zal enkel in Wicky de Viking mijn liefje zijn!" schrijft ze bij een nieuwe foto met een bebaarde pop. "Jawel, met trots mag ik vertellen dat ik vanaf deze zomer in Nederland mee ga spelen in Wicky de Viking de musical."

Wickie, de musical

Josje bedoelt de Studio100-productie Wickie, de musical, die momenteel in Vlaanderen te zien is. De musical komt vanaf augustus naar Nederland en dan krijgt Josje een dubbelrol: ze speelt Clodovea, leidster van de IJsco-chica's, en Elza Eenoog, de geliefde van Vreselijke Sven. Die laatste is dus haar zogenaamde 'nieuwe vriend'.

Kevin Janssens

Josje lijkt dus nog steeds vrijgezel. Eerder had de K3-ster relaties met presentator Johnny de Mol en Studio 100-baas Gert Verhulst. Anderhalf jaar lang was ze een setje met de Vlaamse acteur Kevin Janssens, maar daar kwam in januari dit jaar een einde aan. Kevin zou volgens 'insiders' een belangrijke rol hebben gespeeld bij het einde van het huidige K3. Josje, Karen en Kristel stappen uit de meidengroep en gaan in een tv-show op zoek naar nieuwe meiden.

Lees ook:
Gert Verhulst heeft geen spijt van zijn relaties met Karen en Josje.

 

Reageren