Volgende klap

Nog meer verdriet voor De Bevers na het overlijden van de vader van John

14 juni 2023 13:07 | sterren | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen

Opnieuw verdrietig nieuws voor De Bevers. Nadat John afgelopen zaterdag bekendmaakte dat zijn vader is overleden, vertelt zijn partner Kees Stevens nu tegen De Telegraaf dat zijn oma Miep aan longkanker lijdt.

Zwaar nieuws

Dat nieuws valt Kees ontzettend zwaar, want hij heeft geen contact meer met zijn ouders. Hij zegt tegen de Telegraaf dat hij zijn oma Miep echt als een moeder ziet. Zijn oma is dan ook nog een van de weinige familieleden met wie hij nog contact heeft.

Medische molen

De oma van Stevens ging zo'n twee jaar geleden al de medische molen in voor onderzoek, nadat zij een val had gemaakt. ''Het is allemaal begonnen met een val waar ze nu, twee jaar later, nog steeds last van heeft. In eerste instantie kwam er niets uit en werd het toegeschreven op ouderdom. Met de woorden 'we kunnen niets voor u doen' werd ze vervolgens naar huis gestuurd'', laat Kees erover uit.

Het heeft dan ook een tijdje geduurd voordat duidelijk werd dat het om longkanker gaat. Nadat het vorige maand weer misging met oma Miep, werd er een scan gemaakt en volgde er nog meer onderzoeken. Pas toen bleek dat het longkanker is met veel uitzaaiingen. Stevens zegt dat de artsen aan het kijken zijn of er een behandelplan mogelijk is. ''Het gekke is dat ze de afgelopen jaren helemaal geen symptomen heeft gehad. Hoe dan ook ziet het er niet positief uit en het komt zo vreselijk hard binnen. Voor mij is mijn oma gewoon mijn moeder'', aldus Kees.

Uitvaart van de vader van John

Donderdag is de uitvaart van de vader van John de Bever, die daar flink tegenop ziet. Tegen de Telegraaf liet hij er het volgende uit: ''De dood hoort bij het leven, helaas is dat zo. Mijn vader heeft een mooie leeftijd gehaald, maar dat maakt het verdriet er niet minder om. Zijn overlijden is sneller gegaan dan iedereen had verwacht.''

Meer over