Oh Oh Cherso's Matsoe Matsoe en Kaboutertje treden samen op

Matsoe Matsoe heeft een leuk bijbaantje deze zomer: hij treedt op als dj in Zuid-Europese vakantieplaatsen zoals Blanes.

Dit doet Joey Spaan, Matsoe Matsoe's echte naam, niet alleen. Hij heeft Oh Oh Cherso collega Bibi Breijman (beter bekend als Kaboutertje) bereid gevonden om met hem mee te gaan. Zo vertelt de Hagenees aan het AD: "Ik heb een show, samen met Bibi Breijman, Kaboutertje uit de Oh Oh-reeks. Zij doet de vocals bij mijn muziek."

Blanes

Hiermee hebben de ex-collega's het erg druk deze zomer: "Ik kom net uit Italiƫ en ik draai ook nog in Portugal. Blanes is vaste prik op donderdag. Maar in Nederland draai ik ook", aldus Matsoe Matsoe. Het gefeest en gereis is niet echt bevorderlijk voor zijn gezondheid, zo meldt Joey dat hij al "de hele week aan het drinken en roken is."

Datingshow

Hopelijk vindt Spaan geen vakantieliefde tijdens zijn buitenlandse avonturen. Na de zomer krijgt hij namelijk zijn eigen datingshow op RTL 5. In de show gaat hij samen met zijn moeder, zusje en Oh Oh Cherso-ster Tony 'Sterretje' Wyczynski op zoek naar het ideale meisje.

Reageren