Oprah betaalt Lindsay Lohan miljoenen voor interview

16 juli 2013 10:58 | sterren | Door Televizier

Dina Lohan is dolblij dat Oprah Winfrey de 'mentor' van haar dochter wordt. Na het ontslag van Lindsay uit een afkickkliniek neemt Winfrey haar onder haar hoede.

Eerder werd al bekend dat Oprah Winfrey een uitgebreid interview met Lindsay Lohan houdt wanneer zij uit de afkickkliniek komt. Daarbij krijgt LiLo een achtdelige documentaireserie op het netwerk van Oprah, die haar volgt terwijl ze haar carrière weer opbouwt en clean probeert te blijven. Moeder Dina is hier erg blij mee.

Oprah als mentor

Dina omschrijft Oprah als de redding voor haar dochter. Aan de New York Post vertelt ze: "Als er een mentor is die ik kon kiezen, dan is het Oprah wel. Dit is een geweldige kans voor Lindsay. We zijn er allemaal erg enthousiast over."

Twee miljoen dollar

Deze reactie van Dina is helemaal te bergijpen. Entertainmentwebsite TMZ meldt namelijk dat Lindsay twee miljoen dollar (ongeveer 1,53 miljoen euro) ontvangt voor het interview en de documentaire. Daarbij krijgt LiLo ook de beschikking over twee assistentes en een stylist. De onderhandelingen over het contract duurden ongeveer vier maanden.

Lindsay maakt het goed

Verder laat moeder Lohan weten dat Lindsay gezond en gelukkig is en dat ze het goed maakt. De hele familie is afgelopen week bij haar op bezoek geweest. De gevallen tienerster zit in rehab vanwege rijden onder invloed.

Meer over