Oprah interviewt Lindsay Lohan

Oprah Winfrey heeft een primeur te pakken. Ze gaat Lindsay Lohan interviewen zodra de geplaagde actrice uit de afkickkliniek komt.

Daarbij heeft Oprah Winfrey's zender OWN Lindsay gestrikt voor een achtdelige documentaireseire die de actrice volgt terwijl ze haar carrière nieuw leven in probeert te blazen en van de drank en drugs probeert af te blijven. Het interview wordt opgenomen in augustus en de documentaireserie wordt uitgezonden in 2014.

Li-Lo is roekeloos

Voormalig kindsterretje Lindsay Lohan (27) maakt al een tijdje een potje van haar leven. Ze zit nu 90 dagen verplicht in een afkickkliniek vanwege roekeloos rijden onder invloed. Onlangs kwam naar buiten dat het behandelteam van Lindsay haar graag nog wat langer zou houden, maar daar heeft de actrice geen zin in. Daarnaast zit ze ook al in de schulden; feestbeest Charlie Sheen zou haar $100.000 hebben gegeven om aan de belastingdienst over te maken.

Lance en Rihanna

Iedere interviewer in Hollywood wilde dit interview scoren, maar Oprah gaat er dus mee vandoor. Eerder dit jaar scoore Oprah ook al felbegeerde interviews met Lance Armstrong en zangeres Rihanna.

Reageren