Oprah stelt Lohan heftige vragen over drugs

Nu Lindsay Lohan uit rehab is ontslagen, heeft ze haar hart gelucht bij Oprah Winfrey. De eerste beelden van het interview staan nu online.

In de teaser is te zien hoe Oprah een aantal heftige vragen aan de gevallen actrice stelt. Winfrey wint er duidelijk geen doekjes om.

Child star gone wrong

Om maar met de deur in huis te vallen vraagt Oprah: "Ben jij een verslaafde?" Daarnaast vraagt Winfrey aan Lindsay hoe het is om synoniem te staan voor het begrip 'child-star-gone-wrong', oftewel van het pad geraakte kindsterren. Lohan trekt ondertussen een verdrietig en zielig gezicht.

Oranje jurk

Opvallend is dat Lindsay heeft gekozen voor een knal oranje jurk. Het lijkt bijna alsof ze haar gevangenisoutfit nooit gedag heeft gezegd. Bekijk het filmpje hieronder.

Oprah als mentor

Het blijft niet alleen bij een interview met Oprah. LiLo krijgt namelijk ook een achtdelige documentaireserie op het netwerk van Winfrey. Tijdens deze serie wordt ze gevolgd terwijl ze haar carrière weer opbouwt en clean probeert te blijven. Moeder Dina ziet Oprah als de ideale mentor voor haar dochter. Voor het interview en de serie krijgt Lindsay ruim 2 miljoen dollar.

Chelsea Handler

Verder is La Lohan morgenavond te zien in de Chelsea Lately Show. Volgens entertainmentwebsite TMZ was Lindsay tijdens de opnames erg grappig. Ze zou onder andere de spot drijven met presentatrice Chelsea Handler, One Direction-zanger Harry Styles en haar ex Samantha Ronson.

Het interview met Oprah wordt op 18 augustus uitgezonden in Amerika. Bekijk hier alvast een voorproefje:

Reageren