Patricia Paay zei op het laatste moment nee tegen The Passion

Patricia Paay laat weer eens van zich horen. De diva haalt op Facebook uit naar The Passion, waarin ze bijna zelf een rolletje had gespeeld.

Patricia Paay onthult dat ze een kleine rol in The Passion aangeboden had gekregen, maar dat ze die heeft geweigerd. Nu ze de show heeft gezien is ze blij met die beslissing.

'Zwak'

De diva schrijft op Facebook"Nou, ik zou in The Passion zitten, klein rolletje maar toch. Ik heb toch op het laatst ‘nee’ gezegd. M’n gevoel was goed: het boeide mij niet dit keer, zwak! Verleden jaar was het beter en met een sterkere cast. Sorry!" Patricia geniet sinds een paar jaar van verminderde media-aandacht. Na haar TLC-programma Cougar Love is ze nauwelijks nog op televisie te zien.

Marijke Helwegen

De EO wil niet ingaan op de vraag of Patricia Paay daadwerkelijk gevraagd is voor The Passion. Om welk 'klein rolletje' het zou gaan is dus ook niet bekend. Mogelijk zou La Paay een voorbijganger hebben gespeeld en is ze nu vervangen door Marijke Helwegen of Daphne Lammers. Een andere optie is dat de EO Patricia graag achter de viskraam wilde laten staan. Die glansrol ging nu naar Monique Smit, die ondanks haar zwangerschapskwaaltjes wel acte de présence gaf.

Lees ook:
Patricia Paay schrikt wakker van rekeningen.

 

Reageren