Patty Brard onderging maagverkleining niet voor meer tv-werk

18 Maart 2018 10:57 | sterren | Door Televizier

© SBS/Elvin

Patty Brard is niet blij met de geruchten dat ze haar maagverkleining onderging voor haar tv-carrière. In haar column bijt Brard van zich af.

Patty wil nu ze de zestig gepasseerd is zo lang mogelijk gezond blijven. Bij RTL Boulevard vertelde ze nog zeker 25 kerstbomen met haar man Antoine de Vijver op te willen zetten. Maar in de media wordt beweerd dat Brard vooral voor een gastric bypass koos vanwege de media aandacht.

LindaTV

Het feit dat Patty haar strijd tegen de kilo's laat vastleggen voor een nieuwe realityreeks op LindaTV voedt die geruchten. Maar Patty wil daar niets van weten. Zo schrijft ze in haar wekelijkse Weekend column: "Ik kan je verzekeren, de dag dat ik me laat opereren voor een nieuwe televisieklus gaat echt nooit komen! Bovendien staat mijn agenda al tot en met september vol met leuke klussen, dus opereren was niet nodig ook. Opereren doe je voor je gezondheid, als het echt moet, niet omdat je op tv wilt".

Familie Kruys

Patty's ambitie is om een derde van haar lichaamsgewicht te verliezen en rond de 60 kilo uit te komen. Ze is goed op weg: de afgelopen twee weken verloor ze al 10 kilo. Maar ze gaat onverminderd door met werk: zo speelt ze zichzelf in het nieuwe seizoen van Familie Kruys en uiteraard is ze ook weer van de partij bij Ranking the stars

Meer over