Paul Turner over Sterren Dansen op het IJs

19 januari 2013 11:00 | sterren | Door Televizier

Zanger en entertainer Paul Turner (26) houdt ervan om nog een beetje kind te zijn. Dat is de reden dat hij besloot mee te doen met ‘Sterren dansen op het ijs’.

Vanavond is hij weer te bewonderen op schaatsen, al kostte hem dat heel wat moeite: "Met de trainingen ging het eerst wat stroef,”  vertelt Paul Turner. Dat is niet zo gek. Hij had namelijk nog nooit geschaatst. Desondanks wilde Paul absoluut niet beginnen met een stoel op het ijs. ,,Mimoun deed dat wel, maar ik wilde er per sé direct vol voor gaan. Wel met een hele hoop bescherming natuurlijk. Het moeilijkste aan het schaatsen vind ik dat ik me helemaal moet overgeven aan mijn partner. Dat beangstigt me het meest.”

Twijfel

Paul heeft er vertrouwen in, maar vlak voor de liveshows slaat soms de twijfel toe. ,,Dan denk ik ‘waarom doe ik dit ook alweer?’.” Die twijfel maakt altijd snel weer plaats voor enthousiasme bij de zanger. ,,Ik vind de show en de aandacht erg leuk natuurlijk.”

Winnen

Maar Paul doet niet alleen mee voor de aandacht en gezelligheid. Hij wil ook zeker winnen. ,,Ik blijf mezelf en als het publiek ziet dat ik er plezier in heb, komt het wel goed.” Als het echt moet, grijpt hij naar rigoureuzere maatregelen. ,,Dan schroef ik de ijzers onder de schaatsen van mijn tegenstanders vandaan.”   

Meer over