Goede of slechte tijden?

Peter Gillis geeft update na ziekenhuisbezoek

29 april 2022 09:43 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP / Rob Engelaar
Peter Gillis kreeg een maand geleden de schrik van zijn leven toen hij plots onwel werd tijdens opnames van zijn reallifesoap. Na diverse onderzoeken in het ziekenhuis, waaronder ook een hersenscan, geeft hij nu een update.

En de pleister kan meteen van de de wond: het gaat namelijk de goede kant op met de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken.

Lees ook: Heftig: Peter Gillis afgevoerd naar het ziekenhuis 

Peter Gillis

Bij Shownieuws geven hij en zijn vrouw Nicol Kremers dan ook een eerste reactie. "Ik had natuurlijk een hersenfilmpje gehad, een scan en allerlei andere onderzoeken. En het was allemaal goed, goed, goed", zegt die met een voorzichtige lach op zijn gezicht. "De neuroloog blij en Petertje blij."

Nicol uit Massa is Kassa

Ook voor Nicol voelt dit als een enorme opluchting. Bij haar zat de schrik er namelijk goed in. "Nicol en de kinderen hebben er allemaal een beetje een trauma aan overgehouden. Want ja, ze moesten in het ziekenhuis in het 'slecht nieuws'-kamertje en ze moesten wel van het ergste uitgaan. Dat ik er doorheen zou komen, wisten ze toen nog niet. Gelukkig is het uiteindelijk goed afgelopen, dus Petertje happy."

Worstenbroodjes

Althans, happy tot op zekere hoogte. Nicol heeft namelijk nog één advies voor haar man: "Geen worstenbroodjes meer". Dat is vast een bittere pil, maar Peter snapt wel waarom het nodig was. "Ik at er weleens 16 op een dag en die dingen hebben 400 calorieën per stuk." Gezond is dus wel anders...

Bekijk hier hun volledige reactie.

Meer over