Peter Jan Rens en Virginia verklaren babygeruchten

Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia hielden de gemoederen de laatste dagen behoorlijk bezig. Aan Show Vandaag gaf de oud-quizmaster openheid van zaken.

De vermeende zwangerschap van Virginia (20), de vriendin van de 63-jarige Peter Jan Rens, blijft voor ophef en onduidelijkheid zorgen.

Is ze 't of is ze 't niet

Op de gouden loper van het Gouden Televizier-Ring Gala liet Peter Jan zich nog ontvallen dat zijn vriendin al ruim 1.5 maand in verwachting zou zijn. Ze wilden echter wachten de blijde boodschap wereldkundig te maken tot de precaire eerste drie maanden achter de rug waren, omdat Virginia in het verleden al een miskraam had gehad. Daarna bleek al snel dat er iets niet klopte en dat Virginia echt niet zwanger was op het moment.

Virginia's vermeende miskraam

In een officiele reactie eerder deze week liet Virginia weten inderdaad niet zwanger te zijn. Volgens Virginia had ze vlak voor het Televizier-Ring Gala een miskraam gehad en was Peter Jan daar zo emotioneel van in de war dat hij zich geen raad wist toen hem er op de loper naar gevraagd werd.

Virginia is (nog) niet zwanger

Aan ShowVandaag gaf het koppel een exclusief interview waarin echter met geen woord over de miskraam gesproken werd. Volgens Virginia en Peter Jan berust alle ophef vooral op een misverstand. Virginia is momenteel niet zwanger, ook al heeft het paar wel degelijk een kinderwens. Toch wil Peter Jan pas weer papa worden zodra hij financieel succesvol én getrouwd is.

Daarnaast liet hij weten dat hij ondanks zijn leeftijd nog altijd vruchtbaar is.

Reageren