Peter Jan Rens hoopt dat 'stekelig' boek over hem goed verkoopt

Daniël A. Jansen werkt aan een onthullend boek over Peter Jan Rens, waarin hij precies beschrijft hoe Rens mensen heeft opgelicht.

Daniël A. Jansen schrijft het boek, omdat het volgens hem "hoognodig tijd is dat mensen gaan zien hoe Peter werkelijk is". "Het is niet te geloven hoe hij door zijn bekende gezicht steeds weer het voordeel van de twijfel krijgt en door kan gaan met zijn bedrog", vertelt hij aan De Telegraaf.

Schaamte

Zelf is de voormalig producer nauwelijks benadeeld door Peter Jan Rens: "Het gaat om kleine bedragen zoals benzinekosten. Maar ik weet dat er mensen zijn die meer kwijt zijn geraakt. Ik schaam me eigenlijk dat ik ooit met hem in zee ben gegaan."

Stekelige meneer Kaktus

Peter Jan Rens reageert nogal laconiek op de beschuldigingen van Jansen. "Dat er over mij nog eens een boek wordt geschreven, top!" zegt hij. "Ik wens Daniël veel succes en hoop dat het een mooi boek wordt. En ook wens ik hem een goede verkoop in deze tijden van crisis."

Overigens heeft Daniël A. Jansen nog geen titel voor zijn onthullende boek, maar "er is vast wat prikkelends of stekeligs op meneer Kaktus te vinden", meldt hij.

Johan Vlemmix

Ondertussen is Peter Jan Rens (62) nog steeds gelukkig met zijn 20-jarige vriendin Virginia. Daarnaast werkt hij samen met Johan Vlemmix aan de terugkeer van De Grote Meneer Kaktus Show. De eerste try-out voorstellingen zijn inmiddels al gespeeld.

Reageren