Peter Jan Rens misschien weer op televisie met Doet-ie 't of Doet-ie 't Niet

Peter Jan Rens wil zijn televisiecarrière weer nieuw leven inblazen. De voormalig presentator is dit seizoen te zien bij Sterren Springen en is hard bezig om daarna niet meer van de buis te verdwijnen.

In Koffietijd zegt Rens dat hij in gesprek is met RTL over een comeback van zijn show Doet-ie ’t of Doet-ie ’t Niet. “Het is er nog niet door. We zijn aan het kijken of daar de mogelijkheid toe is”, aldus Peter Jan.

Opmerkelijk voorstel

Van 1988 tot en met 1997 presenteerde Rens het programma waarin kandidaten moesten raden of iemand wel of niet meegaat in een opmerkelijk voorstel van de presentator.

Volgens Peter Jan is zijn programma weer helemaal hot als hij er maatschappelijke elementen en invloeden van De Wereld Draait Door in zou verwerken. "Ik heb een soort nieuwe Doet-ie-’t uitgevonden, een soort 2.0. Die gaat veel meer in op maatschappelijke dingen, dus op het nieuws. Daar heb ik een soort De Wereld Draait Door-achtige Doet-ie-’t van gemaakt, elke dag."

Galjaard

Volgens meneer Kaktus is RTL-directeur Erland Galjaard al helemaal op de hoogte van z'n plannen: "Ik heb Erland aangeschreven en al die dingen meer. We zijn dus aan het kijken of daar dan mogelijkheid toe is. Ik wil die oude shows niet terug. Dan wordt het getrut. Maar de goede elementen…”

Rens komt op zaterdag 12 april in actie in de tweede show van Sterren Springen bij SBS 6.

Peter Jan Rens gaf al eerder aan met Sterren Springen een nieuwe boost aan zijn tv-carrière te geven.

Meer over:

Reageren