Peter Jan Rens vliegt ex Virginia achterna

4 februari 2016 11:25 | sterren | Door Televizier

Peter Jan Rens (65) verlaat Nederland. Hij gaat zijn ex Virginia van Eck (22) en dochter Djelisa achterna naar Turkije.

Eerder vertrok Virginia al met dochter Djelisa naar Marmaris. Peter Jan bleef alleen achter, maar laat weten dat de plannen zijn gewijzigd.  “Het besluit staat vast dat ik mee ga naar Turkije. Virginia heeft een ontzettend leuk iets bedacht om vrijgezellen reizen te organiseren naar Turkije!”, zegt hij op Facebook.

Afbeelding

Uit elkaar

De liefde tussen de twee is over, maar ze gaan nog wel goed door een deur. “We woonden nog in één huis en ik heb er wel een punt achter gezet. Hij is de vader van mijn kind en ik wil het beste voor Djelisa en hem”, vertelt Virginia aan Shownieuws. “In de liefde is er niets meer, maar we kunnen wel gewoon normaal met elkaar.”

Plannen

De oud-presentator meldt nog meer nieuws zijn Facebook: “Tevens is er nog iets spannends in september, maar dat moet nog de kans krijgen om te groeien! We gaan er voor en ‘Geef nooit op’!” Fans speculeren er meteen op los: ‘September? zwanger?’ en ‘Aah september. Snelle rekensom doet dan vermoeden dat je haar in december zwanger hebt gemaakt. Gefeliciteerd!’ Wat het ook is, de tijd zal het leren. 

Meer over