Peter Jan Rens wacht nieuwe rechtszaak

Het is nooit stil rond Peter Jan Rens. De presentator en zijn zwangere vriendin Virginia hangt nu een rechtszaak boven het hoofd. Ze zouden heel wat meubels uit hun vakantiehuisje gestolen hebben.

Peter Jan en Virginia verbleven eerder dit jaar enige tijd in een vakantiehuisje op recreatiepark Het Dierenbos in Vinkel. Maar toen de beheerder het stel verzocht hun woning te verlaten ging het mis. 

Rechtszaak tegen Peter Jan Rens 

Peter Jan en zijn Virginia weigerden volgens Het Dierenbos-eigenaar Hans het huisje te verlaten. Dit leidde al tot een rechtszaak, maar voordat de rechter kon oordelen hadden Rens en zijn geliefde de woning al verlaten... maar wel met een groot deel van de huisraad. Het nieuwe slot dat de uitbater op de woning had gezet zou zelfs ontwricht zijn om de spullen mee te kunnen nemen. Het werd de eigenaar pas duidelijk dat Peter Jan er achter zat toen hij Rens op televisie een interview zag geven aan "zijn" eettafel.

Peter Jan Rens' AOW in het geding

Aan RTL Boulevard vertelde de eigenaar dat het stel voor zeker 4000 euro aan goederen en meubels zou hebben ontvreemd. Reden genoeg om aangifte te doen wegens diefstal en inbraak. De huiseigenaar hoopt zijn geld terug te krijgen en wil desnoods beslag laten leggen op de AOW die Rens volgend jaar, als hij 65 kaarsjes uitblaast, krijgt.

Virginia in de verdediging

Volgens Peter Jans' geliefde Virginia van Eck valt het allemaal wel mee en is de zaak enorm verdraaid. "Er is geen huurcontract waar staat dat er huisraad bij is gehuurd", aldus Virginia. "Het probleem was juist: hij had de sloten veranderd en toen is er juist gebeurd dat híj onze huisraad heeft gepakt."

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Peter Jan doet mee aan Sterren Springen, voor dat programma gaf hij een opmerkelijk interview

Reageren