Poll: Rienk is de populairste Utopia-deelnemer

Utopia is inmiddels een paar dagen bezig en houdt dagelijks een miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. Een Utopia-fan vond het hoog tijd voor een onderzoek naar de populairste deelnemer in de realityshow.

De meting is simpel. Aan de meest populaire deelnemer kan 15 punten gegeven worden en aan de minst populaire 1. En de winnaar van deze week is… Rienk! De zwerver op blote voeten kreeg maar liefst 497 punten.

Dames

Achter Rienk eindigt Vanessa, die in Utopia opvalt door haar grote mond. De populaire dame kreeg 493 punten. Vanessa wordt op de voet gevolgd door dierenliefhebster Lindy, met 481 punten.

Rienk is ook op Twitter het gesprek van de dag. De "Boeddha van Utopia" wekt bij de kijker verbazing, ergernis en enthousiasme.


Laatste plekken

Helaas zijn er een paar Utopia-deelnemers minder populair. Als laatste eindigt Hakim met 180 punten, die het aflegt tegen Harold (306 punten) en Paul (348 punten).

Poll op zondag

Voortaan is er op de Utopia-site iedere zondag een populariteitspoll. Hou de site dus goed in de gaten als je zelf ook een stem uit wilt brengen.

Reageren