Radio Veronica breekt met Jeroen van Inkel

26 juli 2017 11:32 | sterren | Door Televizier

© Radio Veronica

Jeroen van Inkel moet op zoek naar een nieuwe job: Radio Veronica heeft het contract van de dj niet verlengd, waardoor hij vanaf 1 september op straat staat.

In een reactie op het nieuws laat de dj weten: "Ik vind het nogal wat, want ik ben 34 jaar geleden bij Veronica begonnen. Ik heb natuurlijk ook op andere plekken gewerkt, zoals Qmusic en Radio 538, maar met Veronica heb ik altijd een speciale band gehouden.”

Niet onverwacht

Toch komt het alles behalve als een verrassing voor de ervaren Van Inkel: "Radio Veronica heeft begin dit jaar gekozen voor een nieuwe koers. Daardoor ben ik van de ochtend naar het weekend verhuisd; meestal is dat een teken aan de wand." 

Stenders & Van Inkel

Jeroen voert naar eigen zeggen momenteel onderhandelingen met diversse andere stations: "Ik heb zeker de ambitie om de komende jaren vijf dagen per week te werken." Het naderende ontslag van Jeroen volgt daags na het nieuws dat zijn oude radiomaatje Rob Stenders weggaat bij NPO Radio 2. Volgens Van Inkel zijn er echter geen plannen voor een hernieuwde samenwerking.

Meer over