"Huilen mag"

René en Natasja Froger kampen met lege nest syndroom

René en Natasja Froger zagen onlangs hun laatste kinderen uit huis gaan. Het stel blijkt het er moeilijker mee te hebben dan verwacht.

In een interview met Margriet is Natasja Froger openhartig over de verdrietige periode waar ze momenteel doorheen gaat.

Groot houden

Haar kinderen Didier en Maxim gingen een aantal maanden geleden op zichzelf wonen, waardoor Natasja samen met René achterbleef in het ouderlijk huis: "Het is nog steeds wennen. In het begin hielden René en ik ons groot, maar op een gegeven moment dachten we: waarom zouden we? Het is gewoon niet leuk, dus mogen we erom huilen."

Stewardess

Ondanks het gemis snapt Natasja dat haar kinderen hun vleugels willen uitslaan: "Ik was 21 toen ik als stewardess ging werken en op mezelf ging wonen. Het is heerlijk om op eigen benen te staan. Ik kan me dat nog zog goed herinneren, dat gevoel van: ik leef mijn eigen leven. Ik laat mijn jongens dan ook, maar dat vind ik moeilijk. Ik maak me zorgen als ik twee dagen niks hoor."

Andijvie

Toch geeft Natasja in het weekblad toe dat ze haar manieren heeft om Didier en Maxim weer thuis te krijgen: "Als het me te lang duurt, vraag ik of mijn moeder andijviestamppot maakt, dan app ik de kinderen: 'Oma komt en ze maakt stamppot met gehaktballen.' Dan heb ik binnen vijf minuten een reactie, haha."

Meer over:

Reageren