Rihanna kleurt Oranje

19 juni 2014 10:15 | sterren | Door Televizier

Niet alleen heel Nederland staat achter onze jongens in Brazilië, ook Rihanna is een fanatiek supporter. Via Twitter steekt ze het team van Louis van Gaal een hart onder de riem.

Door de internethype #persieing groeit het aantal Oranjesupporters per dag. Ook superster Rihanna kan niet meer om de elf van Louis van Gaal heen. Via Twitter laat ze aan heel de wereld weten dat ze fan is van het Nederlands elftal. 

De wedstrijd van Rihanna

De zangeres was erg blij met de 0-1 van Arjen Robben en twitterde ‘’Goooooooaaaaaaalllllllllllllllll’’.

Ook de onterechte penalty viel bij de zangeres niet in goede aarde. Na de 2-1 achterstand baalde de zangeres dan ook flink. 

Zoals iedereen gelukkig weet kandelde de wedstrijd en sloeg het Nederlands elftal direct toe. Na de snoeiharde knal van Robin van Persie en het afstandsschot van Memphis Depay had ook Rihanne het door, ''Holland is on one''. 

Van Persie doe!

Het liefje van Drake was duidelijk onder de indruk van onze aanvoerder. Dat de tweet van Rihanna over Robin van Persie ging was overduidelijk, maar wat ze precies met de tekst ''Van Persie doe!'' bedoelt is een raadsel.

Is het een onafgemaakte Nederlandse zin? Of is het straattaal? De zangeres is in ieder geval bekend met de spits van het Nederlands elftal. Misschien komt het door alle bewerkte plaatjes van onze aanvoerder die op het internet circuleren.

 

Meer over