'Ruis op de lijn'

Rob Geus reageert op gerucht Expeditie Robinson

31 juli 2019 14:28 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa
Doet Rob Geus mee aan Expeditie Robinson? Dj Lex Gaarthuis vroeg het de hygiëne-expert live in de uitzending op Radio 10, maar opeens hoorde Rob 'ruis op de lijn'...

De geruchtenmolen over de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson draait alweer op volle toeren. Een van de namen die daarbij genoemd wordt, is die van Rob Geus. Lex Gaarthuis, die deze week Gerard Ekdom vervangt in de ochtend op Radio 10, besloot Geus er daarom gewoon rechtstreeks naar te vragen. 

Rob Geus

"Je moet niet alles geloven, hoor Lex. Je kan het je toch niet voorstellen, Geus op zo'n eiland?", reageert Rob Geus gevraagd naar zijn deelname. "Nee, nee, hoor, ik weet niet hoe ze daarbij komen."

RTL 4

Vervolgens wil Lex weten of Rob met zijn hand op zijn hart kan zeggen dat hij níet meedoet aan het RTL 4-programma, maar dan hoort Geus opeens iets geks. "He Lex, ik hoor ruis op de lijn!"

Gelekt

Andre namen die genoemd worden voor het nieuwe seizoen van Robinson zijn YouTuber Kalvijn, 3FM dj Frank van der Lende, race-expert Tom Coronel en zanger Thomas Berge. Deze mensen waren onlangs allemaal te zien in een filmpje gemaakt op een Thaise luchthaven. 

credit video: Radio 10 – Ekdom in de Morgen

Dennis Weening

Expeditie Robsinson is dit najaar voor het eerst te zien op zondagavond bij RTL 4 in plaats van RTL 5. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Die laatste neemt dit jaar het stokje over van Dennis Weening.

Meer over