Rob Geus toch niet in 2e seizoen Sterren Springen

5 februari 2014 11:27 | sterren | Door Televizier

Presentator Rob Geus zal toch geen sprong van de duikplank wagen in het tweede seizoen van het programma Sterren Springen op SBS 6. Dit laat hij weten via Twitter.

In Show Vandaag meldde Patty Brard dat Dave Roelvink, Rob Geus en Lucia Rijker konden worden toegevoegd aan de lijst van deelnemers van het tweede seizoen van Sterren Springen. Rob werd niet vrolijk van die mededeling en ontkende het kort maar krachtig:

 

Marijkes outfit

Marijke Helwegen ontkende haar deelname aan het programma eerder, maar inmiddels is bevestigd dat ook zij aan het spannnende avontuur gaat beginnen. "Ik ben geen dolfijn, maar ik kan wel heel elegant trappelen", vertrouwde ze toe aan Novum Nieuws. In Show Laat vertelde ze al precies te weten wat ze aan gaat doen tijdens de show: “Als ik mee ga dan heb ik een heel mooi kralenpakje aan, waar alle protheses mooi in uitkomen. Borstjes vooruit, lipjes getuit. Roekoekoe en hoep in het water.”

Elegante duif

Als een ware duif lijkt Marijke elegant van de duikplank naar beneden te willen gaan. Dat het een grote uitdaging gaat worden is voor de plastisch chirurgie koningin in ieder geval wel duidelijk: “Ik sta hier al te trillen, moet je voorstellen dat ik straks op die plank sta te trillen. Ik tril van mezelf. Trillen, trillen, trillen.”

Tot nu toe zijn er dus drie kandidaten bekend die de sprong in het diepe aandurven in april.

Meer over