"Ruud de Wild krijgt de middag op NPO Radio 2"

25 september 2016 13:35 | sterren | Door Televizier

© Ruud van Gessel - AVRO

Ruud de Wild zou binnenkort wederom van werkgever ruilen. Volgens de Telegraaf verhuist de dj van BNR Nieuwsradio naar Radio 2 waar hij de middagshow overneemt van Wouter van der Goes.

De krant baseert zich op naar eigen zeggen "goed ingevoerde bronnen", maar zowel Ruud als de NPO hebben nog niet gereageerd op het nieuws. Volgens de informatie die de Telegraaf in handen heeft, zou de overstap van De Wild echter deel uit maken van een grotere verschuiving binnen de publieke radiowereld.

Bert Haandrikman

Zo zou Wouter van der Goes de plek innemen van Zilveren Radioster winnaar Bert Haandrikman. De dj maakt nu elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur zijn show Helemaal Haandrikman. Het idee is dat Haandrikman in het weekend een eigen ochtendshow krijgt bij de radiozender. Ook wordt gesuggereerd dat 3FM-gezicht Paul Rabbering meer gaat doen voor Radio 2. 

Veranderingen

Sowieso rommelt het in de radiowereld. Eerder deze week werd bekend dat Giel Beelen na 12.5 jaar stopt met zijn ochtendshow op 3FM. Daarnaast maakte Timur Perlin bekend helemaal een punt achter zijn dj werk te zetten. Wie Ruud eventueel gaat opvolgen bij BNR Nieuwsradio is ook nog niet bekend.

Meer over