Ruud de Wild wil rol in Flikken Maastricht

4 september 2014 17:16 | sterren | Door Televizier

Ruud de Wild heeft al meerdere keren aangegeven dat hij graag een gastrol speelt in de Nederlandse politieserie Flikken Maastricht. Deze keer gaat het misschien echt gebeuren.

Ruud de Wild heeft in zijn radioprogramma openlijk gesolliciteerd naar een rolletje in Flikken Maastricht. Victor Reinier was te gast om te vertellen over KWF Kankerbestrijding, de radio-dj wilde het liever over zijn wens hebben. “Je weet wat ik ga vragen voor de 800ste keer in mijn carrière. Ik wil gewoon een keer een lijk spelen. Of laat me eens een kaasboer zijn of iemand die langsloopt“, aldus de radio-dj. 

Flikken Maastricht

Victor Reinier, Wolfs in Flikken Maastricht, wil dat de droom van Ruud de Wild werkelijkheid wordt. “Ik vind dat je moet komen. Maar waarom een lijk? Volgens mij heb je het inderdaad 800 keer gevraagd en erg genoeg heb ik volgens mij ook 800 keer gezegd: ‘Ja, dat moet gebeuren.’” 

Victor Reinier

Victor Reinier kwam met het goede idee om Ruud de Wild geen auditie voor de serie te laten doen, in plaats daarvan moet hij een leuk bedrag doneren aan KWF Kankerbestrijding. “Ah, we gaan hier een rol verpatsen. Wat is het jou waard? Ik kan het wel regelen. Je bent natuurlijk enorm rijk”, aldus de acteur. 

Ruud de Wild

Ruud de Wild is naar eigen zeggen niet zo rijk als Victor denkt. “Dat helemaal niet, ik heb twee scheidingen achter de rug, haha”, vertelt de radio-dj. “Denk erover na en dan beloof ik jou uit de grond van mijn hart: dan wel een lijk, dan wel een kaasboer“, zegt Victor Reinier tot slot. 

Het is Jan Smit wel gelukt om een gastrol in Flikken Maastricht te bemachtigen.

Meer over