Na berichtje op Instagram

Sarath vindt toch de liefde na mislukte deelname Married At First Sight

28 maart 2024 19:59 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Meedoen aan Married at first sight heeft toch liefde opgeleverd voor Sarath. De veertigjarige Limburger werd gekoppeld aan Malou, maar dat huwelijk was door het ontbreken van de 'zsa zsa zsu' geen lang leven beschoren. Gelukkig reageerde een kijkster.

Seksuologe Eveline Stallaart verklapte het gisteravond al bij Beau: ook Sarath is aan het daten. Vandaag stelt hij zijn liefje voor op social media.

Rustig aan

Miljoenen kijkers waren de laatste paar weken getuige van de pijnlijke wijze waarop Sarath een blauwtje liep bij 'zijn' Malou. Sarath wordt snel verliefd en voelde ook ditmaal bij het altaar al vlinders, maar Malou zag het het niet zitten en hun huwelijksreis naar Lapland werd een ijzig tranendal. Nog voordat ze in het vliegtuig terug zaten was wel duidelijk dat het niets ging worden.

Teleurstelling

Sarath deed zijn best om het liefdesexperiment zo goed en zo kwaad mogelijk af te ronden. Hij kwam naar het koppelsdiner, dook op tijdens de koppelsweek en kwam ook in de slotaflevering nog even voorbij om snikkend door zijn trouwalbum te bladeren. Maar de droevige dagen zijn voorbij: hij kreeg via Instagram een berichtje van een MAFS-kijkster die hem beter wilde leren kennen. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Inmiddels zijn ze een paar dates verder en Sarath zweert dat hij het ditmaal wél rustig aanpakt. 

Meer over