En houdt het niet droog

Selma van Dijk krijgt tóch afscheid bij Hart van Nederland

14 november 2019 15:21 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Selma van Dijk verdween als een dief in de nacht bij Hart van Nederland. Ondanks haar ontslag mag de presentatrice toch afscheid nemen van haar collega's.

Afgelopen oktober ontstond ophef toen bekend werd dat Selma en haar collega Gallyon van Vessem het veld moesten ruimen bij de SBS-nieuwsrubriek.

Afscheid

Maar waar Gallyon nog de kans had om live op televisie de kijkers en haar collega's te bedanken, kreeg Selma te horen dat ze ongemerkt al haar laatste aflevering had gepresenteerd op 14 oktober. 

Emotioneel incontinent

Gelukkig heeft Selma toch de kans om haar inmiddels ex-Hart van Nederland collega's vaarwel te zeggen. Ze krijgt een afscheidsborrel waar de presentatrice het naar eigen zeggen niet droog bij gaat houden. "Emotioneel incontinent", zo omschrijft ze zichzelf op Instagram. Daar deelde ze ook een filmpje met hoogtepunten uit de 16,5 jaar dat ze achter de desk van het nieuwsprogramma stond.

Nieuwe kansen

In diezelfde Instagrampost bedankt Selma iedereen die haar de afgelopen weken via social media een hart onder de riem heeft gestoken. Van Dijk laat weten zin te hebben in nieuwe avonturen en kijkt uit naar nieuwe kansen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Dit filmpje werd gemaakt door mijn lieve collega's van @hartvannederland. Twee weken geleden hadden ze dit op Facebook gezet, om mij uit te zwaaien. Vanmiddag ga ik nog persoonlijk afscheid van ze nemen, dat wordt een borrel met een lach en een traan. (Ik ken mezelf: emotioneel incontinent😭). En dan sluit ik het boek Hart van Nederland. Ik zal altijd met trots en heel veel liefde terugkijken op de 16,5 jaar Hart van Nederland. Zoveel mooie momenten met zoveel mooie mensen mogen delen. En nu stap ik vol positiviteit en met heel veel zin in nieuwe avonturen en kijk uit naar nieuwe kansen. Lieve mensen, dank voor jullie lieve woorden, steunbetuigingen en hartverwarmende reacties via Facebook, Twitter en Instagram. Ik heb zelf geen Facebook, maar weet dat ik alles heb gezien en gelezen. Jullie zijn lief en het heeft mij (en ook @gallyonvvessem) heel erg goed gedaan. Nogmaals dank daarvoor! ❤❤❤😘

Een bericht gedeeld door Selma van Dijk (@selma.van.dijk) op

Meer over