"Petje af"

Shownieuws reageert op uithaal van Jaimie Vaes

8 april 2022 10:53 | sterren | Door Esther Hut

© SBS screenshot

Jaimie Vaes haalde gisteravond in Khalid en Sophie hard uit naar Shownieuws, omdat ze vindt dat het programma partij kiest voor haar ex Lil Kleine. Shownieuws kwam meteen met een reactie.

Lees ook: Jaimie Vaes haalt uit naar Shownieuws

Jaimie zei dat onder andere Shownieuws met informatie die ze van Lil Kleine krijgen iets willen recht trekken. “En ik weet niet of dat is omdat ze ergens verweven in zijn of gewoon vriendjespolitiek is.”

“Ik snap haar reactie wel”

De presentatoren van Shownieuws zagen het fragment ook zijn het niet helemaal met haar eens. "Ik heb mijn petje afgenomen voor Jorik omdat hij in therapie is gegaan, net zoals ik dat nu doe voor Jaimie omdat ze zo duidelijk haar verhaal doet,” zegt Patty Brard tijdens de uitzending.

Bart Ettekoven vult Patty aan: "Misschien dat Jaimie met het geluid uit keek, ik heb heel duidelijk gezegd dat ik niets geloofde van zijn verhaal. Volgens mij zeiden we niets raars of lelijks."

Advocaat Natacha Harlequin snapt wel dat Jaimie zo reageert richting de media. “Ze is het, met de kennis die ze nu heeft, niet eens met al het andere dat over Lil Kleine gezegd wordt en niet haar waarheid weergeeft. Ik snap haar reactie wel."

 

Meer over