Supernanny Jo Frost echt kwaad in programma

Jo Frost is geen actrice, maar een supernanny. Dat betekent dat ze haar boosheid in het programma niet speelt. Als ze kwaad is, is ze oprecht kwaad.

Vanavond begint Jo Frost's nieuwe programma Jo Frost's Family SOS op TLC. De supernanny wil dat iedereen weet dat haar programma een echte realityserie is, er is dus absoluut geen script. Dat benadrukt ze in Sp!ts.

Jo Frost heeft geen script

Frost vertelt dat veel mensen denken dat het programma nep is en van te voren van A tot Z is uitgedacht. "Omdat ze zoveel gescripte reallife series op tv zien, riepen ze dat het programma wel gescript moest zijn en dat het toch niet echt was wat ik deed", zegt de nanny.

Supernanny is oprecht boos

Niets is minder waar. Jo is 100 procent zichzelf in Jo Frost's Family SOS. "O mijn god, als ik mijn boosheid zou moeten faken… Daar heb ik de tijd en energie niet voor. Actrices worden daarvoor betaald, ik niet, ik ben daar om een gezin te helpen!", meldt een gefrustreerde Frost.

Belangrijk advies

In haar nieuwe programma wil Jo de gezinnen vooral één ding duidelijk maken: "Ik wil laten zien hoe belangrijk het is dat gezinsleden onderling communiceren om problemen op te lossen. Praat met elkaar zodat je weet wat er bij de ander leeft.”

Family SOS

Jo Frost's Family SOS is elke dinsdag om 21:50 uur te zien op TLC. In de eerste aflevering helpt de supernanny het gezin Quinn-Davis, voordat de bom definitief ontploft.

Reageren