Sylvia Geersen acteert in internationale sitcom I Live With Models

23 april 2015 12:58 | sterren | Door Televizier

Sylvia Geersen wil actrice worden en haar eerste rol is meteen een internationale: het model speelt in een sitcom die wereldwijd op tv komt.

Sylvia Geersen heeft een rol bemachtigd in de sitcom I Live With Models van Comedy Central. "Het is maar een kleine rol, maar het komt wel wereldwijd op televisie," vertelt Sylvia.

Sylvia Geersen

"Het was heel leuk om aan zo'n internationale productie mee te doen in de Pinewood Studios," aldus het model. Het acteren smaakt naar meer: "Ik hoop zeker meer ervaring op te doen in de toekomst zodat ik me verder kan ontwikkelen als actrice." Sylvia is in Nederland vooral bekend van Holland's Next Top Model en van BN'er-shows als Expeditie Robinson, Sterren Springen en Welkom Bij De Kamara's (zie foto).

I Live With Models

Sylvia begeeft zich voor de sitcom niet in een onbekende wereld, want I Live With Models gaat over de mode-industrie. Tommy is een iets te dikke barista, die wordt gescout als 'handmodel'. Hij wordt in een woning geplaatst met topmodellen en moet erg wennen aan zijn nieuwe huisgenoten: een neurotisch catwalkmodel, een gespierde knaap met een groot ego en een beeldschoon catalogusmodel.

De eerste aflevering van I Live With Models is op zondag 3 mei om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

Lees ook:
Sylvia Geersen doet mee aan vogelspotshow In De Ban Van De Condor.

Meer over