Sylvia Geersen wil Barbie's Bruiloft achterna met trouwsoap

7 augustus 2013 11:57 | sterren | Door Televizier

Hollands Next Top Model-deelneemster Sylvia Geersen droomt van een eigen real life-soap. Net als Barbie wil ze haar bruiloft op tv laten zien.

Sylvia is na verschillende tv-avontuurtjes, zoals in HNTM en Expeditie Robinson, al een tijdje niet meer op tv verschenen. Als het aan haar ligt komt daar snel verandering in: ze wil een real life-soap over haar bruiloft.

Sylvia's bruiloft

Na een korte affaire met Badr Hari heeft Geersen de liefde gevonden bij het Britse model Ashur Thomas. Sylvia voorspelt dat een bruiloft nooit lang op zich kan laten wachten en heeft hiervoor al grote plannen. "Ik zit eraan te denken om alles te filmen en er een real life-soap van te maken. Iedereen mag weten hoeveel we van elkaar houden", vertelt ze aan Grazia.

Ashur Thomas

Sylvia Geersen is er in ieder geval helemaal zeker van dat ze met Thomas oud gaat worden: "Ashur is de man met wie ik oud wil worden en kindjes wil krijgen”, zegt ze. “Het liefst beginnen we er nu al aan, maar mijn carrière gaat als een speer. In Nederland horen jullie misschien niet zoveel van me, maar ik werk voor het grootste lingeriemerk van Zuid-Amerika."

Heel Nederland mag meekijken

Sylvia vindt het geen punt om al haar privacy op te geven: "Het kan mij niet schelen als er camera’s bij zijn, een huwelijk vier je toch al met heel veel mensen, dus voor mijn part mag heel Nederland meekijken." Eerder maakte Geersen ook al real life-soap over haar coke verslaving.

Op Twitter maakt Sylvia alvast subtiel duidelijk aan de tv-producenten dat ze wel interesse heeft in een eigen soap:

Meer over