The Simpsons zien Carice wel zitten

The Simpsons producent en schrijver Matt Selman ziet een gastrol voor Carice van Houten in de populaire animatieserie wel zitten.

Het succes van Carice van Houten in de Verenigde Staten is ook de makers van The Simpsons niet ontgaan. Carice gooit daar hoge ogen met haar rol als Melisandre in The Game of Thrones. Producent Matt Selman vertelt aan Spits dat hij haar graag een gastrol in The Simpsons wil geven.

Matt Selman

Selman is razend enthousiast over Van Houten: "Carice is cool! Ze is een keertje bij ons in de studio komen kijken, dus ik ken haar wel een beetje. Ik zou graag eens iets met haar willen doen in onze show."

Milhouse van Houten

De schrijver en producent heeft zelfs al bedacht wat voor een rol Carice kan gaan spelen: "Ze heeft immers dezelfde naam als Bart Simpsons vriendje Milhouse van Houten, dus daar kunnen we wel wat mee. Ik zou het heel leuk vinden als ze een gastoptreden wil komen doen als vage achternicht van Milhouse ofzo."

Hiermee lijkt de bal nu bij Carice van Houten te liggen.

The Simpsons

Momenteel zendt de gloednieuwe zender FOX nog herhalingen uit van The Simpsons. Vanaf zondag 25 augustus om 18.20 uur zijn er nieuwe afleveringen te zien van de animatieserie op het open kanaal van FOX.

Reageren