Twee nieuwe tv-programma’s voor Paul de Leeuw

Paul de Leeuw krijgt het druk de komende tijd: de presentator maakt een nieuwe comedyshow bij de VARA en hij gaat een quiz presenteren voor RTL 4.

De comedyshow heet Curb Your Enthousiasm en gaat over een entertainer die aan lager wal is geraakt. Zijn baas vindt dat hij een realitysoap moet gaan maken, maar niemand van zijn gezin wil meedoen.

Opnames

Paul de Leeuw heeft de comedy het afgelopen half jaar zelf geschreven, maar het bleek te duur om de serie te maken. Nu is er toch toestemming en de serie wordt volgend jaar opgenomen. 'Het mag gemaakt worden en ook budgettair zijn we eruit' aldus de Leeuw.

Curb Your Enthousiasm

De comedyshow is gebaseerd op Amerikaanse tv-serie Curb Your Enthousiasm. In deze show worden de acteurs gedwongen hun grappen te improviseren. De show is ontzettend populair en inmiddels zijn er acht seizoenen van gemaakt.

Roodkapje

Ook bij RTL 4 gaat de tv-presentator aan de slag. De 51-jarige de Leeuw presenteert daar binnenkort de quiz Roodkapje De show is een ouderwets namenspel, maar veel meer is er nog niet over bekend. De presentator kijkt in elk geval uit naar de opnames. ‘Het is een simpel spelletje, maar ik denk niet dat veel mensen het kunnen presenteren zoals ik, dus ik denk dat het een aardig programma gaat worden’ , zei de Leeuw in een radioshow van Omroep West.

Reageren