Veiling inboedel Bram Moszkowicz van de baan

3 December 2014 11:34 | sterren | Door Televizier

Bram Moszkowicz mag zijn spullen houden. De voormalig advocaat heeft een schikking getroffen met schuldeiser Gabriël Meijers.

Bram Moszkowicz heeft geen cent te makken, nu de belastingdienst een beslag van 3 ton heeft laten leggen op de inkomsten van de ex-advocaat. Tot overmaat van ramp heeft Moszkowicz nog een nota van 16.000 euro liggen, die hij moest betalen aan voormalig raadsman Gabriël Meijers.

Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz kon de rekening niet betalen, waardoor Gabriël Meijers beslag liet leggen op de inboedel van ex van Eva Jinek. De veiling is nu van de baan, de twee hebben een schikking getroffen.

Schikking

Gabriël Meijers zegt tegen RTL Nieuws dat hij niets kwijt wil over de inhoud van de schikking. De voormalig raadsman wil alleen melden dat er ‘’geschikt is naar de tevredenheid van alle partijen. Moszkowicz mag dus zijn spullen houden."

Bram Moszkowicz verliest zijn inboedel niet, maar het blijft natuurlijk een feit dat hij hartstikke blut is. Misschien biedt Johnny de Mol hem nog een keer een leuk snoepreisje aan, de ex-advocaat kan wel een oppepper gebruiken.

Meer over