Voormalig K3-zangeres gaat hardlopen op tv

7 Februari 2017 10:07 | sterren | Door Televizier

Voormalig K3-zangeres Karen Damen (42) wil 20 kilometer hardlopen voor het vervolg op het tv-programma Perfect? uit 2015. 

In het eerste seizoen van Perfect? houdt Karen er een zo gezond mogelijke levensstijl op na. In dit geval is een gezond leven niet bepaald een pretje. Zo volgt ze een mindfulnesscursus en krijgt de zangeres een darmspoeling. Het perfecte leven gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn. 

Hardlopen

Het einddoel voor de nieuwe reeks is om de ‘20 kilometer door Brussel’ te lopen op 28 mei. Dit doet ze samen met bekende Vlamingen. Karen is al begonnen met trainen en lacht als een boer met kiespijn. ‘Niet met volle goesting dus’, schrijft ze bij de foto.

Muziekcarrière

Karen, die we allemaal kennen als de roodharige zangeres van K3, werkt volgens de Belgische media ook aan haar muziekcarrière. De zangeres zong vanaf 1999 samen met Kristel en Kathleen het ene kinderliedje na het andere. In 2016 viel het doek en ging K3 verder met drie jongere meiden. Wanneer het nieuwe album van Karen uitkomt, is nog niet bekend. 

Perfect wordt in het najaar uitgezonden op de Vlaamse zender Vier. 

Meer over