Vriendin Peter Jan Rens weer zwanger

Peter Jan Rens wordt vader. De 63-jarige oud-presentator en zijn 20-jarige vriendin Virginia verwachten samen een kindje.

Eerder dit jaar had Virginia nog een miskraam, maar aan Story vertelt Meneer Kaktus dat hij goede hoop heeft dat het dit keer beter gaat: „Het is nog pril, maar ik voel aan alles dat het dit keer goed gaat.”

Beginstadium

Peter Jan is zo enthousiast dat hij eigenlijk een beetje voor zijn beurt praat: "Het is nog in het beginstadium, we hebben het kortgeleden ontdekt. We hadden afgesproken dat we het vanwege onze eerdere miskraam pas over drie maanden zouden vertellen, maar ik kan het niet langer verzwijgen. We zijn door het dolle heen. Wie weet krijg ik een zoon, dat zou ik fantastisch vinden!”

Kinderen

Als alles goedkomt wordt dit het tweede kind voor Peter Jan Rens, hij heeft al een dochter van 33. Ook Virginia heeft al kroost rondlopen. Hem ziet Virginia niet meer sinds ze ruzie heeft met haar moeder.

Leugen

Volgens de Telegraaf is er van het zwangerschapsverhaal van Peter Jan Rens helemaal niets waar. Zij hebben bronnen die zeggen dat Virginia wederom een miskraam heeft gehad.

Eerder vertelden Peter Jan Rens en Virginia bij Sophie Hilbrand in het programma Je Zal het Maar Zijn over het ontstaan van hun liefde.

Reageren