'Overstelpt met berichten'

Waar is expert Eveline Stallaart in Married at First Sight: Match or Mistake?

23 augustus 2022 15:35 | sterren | Door Janine van Rooden

© RTL

Married at First Sight: Match or Mistake is deze week van start gegaan, maar kijkers vragen zich één ding af: waar is vaste expert Eveline Stallaart gebleven? 

Dit extra seizoen moet het al doen zonder presentator Carlo Boszhard en nu blijkt er nog een vast gezicht nergens te bekennen. Wat is er aan de hand? Eveline geeft zelf het verlossende antwoord.

Eveline Stallaart

"Vandaag overstelpt met berichten of ik MAFS heb verlaten", begint Eveline haar Instagram-bericht. Ze helpt gelijk alle verhalen en roddels de wereld uit. "De vertrouwde Married at First Sight is vanaf begin volgend jaar weer gewoon te zien met onder andere 'moi'!" Waarom de seksuologe niet in deze editie te zien is, legt ze niet uit.

MAFS

Married at First Sight: Match or Mistake is een extra editie die wat meer wegheeft van de Australische variant. Na de trouwceremonie gaan alle koppels - zonder dat ze het weten - naar dezelfde zonnige bestemming voor hun huwelijksreis. Eenmaal terug in Nederland nemen ze ook allemaal intrek in hetzelfde appartementencomplex. Dat zorgt voor een interessante groepsdynamiek met hechte vriendschappen, maar ook met lastige situaties.

Deze editie is vanaf 22 augustus 2022 te zien op Videoland

Meer over