'Koudwatervrees'

Waylon bedenkt zich en bedankt voor Jinek

7 september 2022 18:11 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Eva Jinek loopt een kijkcijferknaller mis: bij nader inzien bedankt Waylon voor de mogelijkheid bij haar aan te schuiven voor een persoonlijk gesprek over zijn muziek én meest recente misstappen.

De redactie van Jinek was meer dan een beetje blij toen ze konden melden dat Waylon half september te gast zou zijn bij Eva voor een openhartig interview. Het was een mooie scoop na de seizoensopener met Nick & Simon die hun breuk officieel kwamen toelichten. 

Vreemdgaan

Officieel zou Waylon bij Eva langsgaan om te praten over zijn nieuwe muziek. Hij werkt al een tijdje aan Nederlandstalige songs die hij eind april (foto) al eens kwam promoten in het praatprogramma. Maar de verwachting was dat het gesprek voornamelijk zou gaan over het nieuws dat Waylon meerdere malen vreemd is gegaan tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman

Juice

Deze onthulling kwam naar buiten door juice-vlogger Yvonne Coldeweijer. Zij en andere juice-kanalen hadden er al een hard hoofd in dat Waylon daadwerkelijk bij Jinek zou verschijnen omdat de zanger er in hun ogen niets mee te winnen had. De kanalen stonden dan ook vooraan om te bevestigen dat het interview niet doorgaat.

Statement

Eerder vandaag liet de redactie van de diverse RTL late night shows weten dat in goed overleg met het management van Waylon is besloten zijn optreden in de talkshow tot nader orde uit te stellen. De media wordt aangewezen als boosdoener: "Er is vanuit de (show)media - vooraf - zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien. Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien aan tafel bij Eva."

Bijzonder

Een bijzonder statement, juist omdat alle extra media aandacht voorafgaand aan het gesprek voor beide partijen juist interessant is: Eva trekt meer kijkers en ook Waylon zou een nog breder podium krijgen om zijn kant van het verhaal te delen. 

Meer over