Wie maakte het uit: Sylvie of Momo?

4 augustus 2015 17:22 | sterren | Door Televizier

© EPA

Sylvie Meis en haar ex-vriend Momo verspreiden allebei een ander verhaal over het einde van hun relatie. Wie heeft er gelijk?

Sylvie Meis en haar Zwitserse nachtclubhunk Maurice 'Momo' Mobetie zijn uit elkaar, werd dinsdag bekend. Maar hoe dat precies ging, is een mysterie. Sylvie en Momo spreken elkaar tegen in de media.

Gezamenlijk besluit?

"Ik heb besloten om een einde te maken aan deze relatie," zei Momo tegen RTL Boulevard. De showrubriek ontdekte echter dat Sylvie in de Duitse media een heel andere kijk geeft op het einde van het sprookje. "Het was een gezamenlijk besluit," zou La Meis hebben gezegd, waarmee ze dus ontkent dat Momo haar heeft gedumpt.

Ouders

De breuk tussen de presentatrice en de Zwitserse nachtclubeigenaar komt als een verrassing. Afgelopen weekend was het stel nog samen op Ibiza voor de opening van Momo's nieuwe club, die hij samen met Sylvies zoontje Damián verrichtte. De relatie leek steeds serieuzer te worden: Momo was zelfs al voorgesteld aan Sylvies ouders.

Sporen verwijderd

Dinsdagochtend begonnen de geruchten dat er bonje was tussen de diva en haar spierbundel. Momo plaatste een cryptische boodschap op Instagram: "Everybody wants happiness, no one wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain." Intussen verwijderde Sylvie een romantische foto met Momo van haar Instagram-account. Hij bevestigde later op de dag het nieuws: het is over en uit.

Lees ook:
Sylvie Meis is weer single

Meer over