'Helemaal van slag toen ik het las'

Wilfred Genee reageert op stevige uithaal Beau van Erven Dorens

22 maart 2023 15:52 | sterren | Door Tessa Kok

© KIJK / Vandaag Inside

Beau van Erven Dorens haalde maandag in RTL Boulevard flink uit naar Wilfred Genee. Van Erven Dorens vertelde daar onder andere dat hij vindt dat Genee continu bezig is om mensen het bloed onder de nagels vandaan te treiteren.

De Vandaag Inside-presentator heeft inmiddels op de uitspraken gereageerd.

In De Wandelgangen

Vandaag Inside heeft een online rubriek, genaamd In De Wandelgangen. In deze rubriek wordt nagepraat over de aflevering. In de laatste In De Wandelgangen brengt Merel Ek de uithaal van Beau van Erven Dorens over Wilfred Genee ter sprake. Genee reageert cynisch en zegt er het volgende over: ''Ik was helemaal van slag toen ik het las. Ja, nee dat is keihard voor mij''. 

''Beau heeft een hele andere stijl dan ik die heb. Als je Beau hier aan tafel op mijn plek zet, denk ik dat je een ander programma krijgt. Iedereen heeft een andere stijl en ik vind het prima'', zegt de Vandaag Inside-presentator er verder over.

Hij laat in de online rubriek weten dat hij Beau een aardige collega vindt. ''Ik heb geen enkele moeite met Beau, ik moet er erg om lachten altijd. We hebben een iets andere stijl en je moet altijd doen waar je goed in bent en wat voor je werkt. Kijk, ik kan dat niet, middle-of-the-road-interviews geven. Dat lukt mij gewoon echt niet. ik vind het echt heel knap van mensen die dat kunnen. Die gaan dan zitten en die stellen de vragen die je aan ziet komen. En dan loopt het interview wel, maar er gebeurt nooit zoveel, denk ik dan'', vervolgt de presentator.

Flinke uithaal Beau van Erven Dorens

Wilfred Genee reageert hiermee op de eerdere uitspraken van Beau in RTL Boulevard deze week. Daarin zei hij het volgende over de Vandaag Inside-presentator: "Wilfred Genee is een van de verschrikkelijkste mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen, maar hij doet het gewoon waanzinnig goed. Voortdurend is hij bezig om mensen echt helemaal het bloed onder de nagels vandaan te treiteren, maar dat werkt als een trein”, vervolgt Van Erven Dorens.

Meer over