Winfried Baijens presenteert NOS Journaal met valse wimpers

Presentator Winfried Baijens (38) is per 1 januari nieuwslezer bij het NOS Journaal. Om zijn ogen nóg meer te laten spreken, draagt hij sindskort nepwimpers. 

Winfried bracht het nieuwtje zelf naar buiten op zijn Instagrampagina.

Winfrieds' wimpers

Hij vertelde dat zijn presentatiecoach bij het Journaal na het zien van enkele recente uitzendingen wat opmerkelijks opviel aan zijn uiterlijk. Uiteindelijk wist ze wat er anders aan Winfried was: hij had zich een setje valse wimpers aan laten meten en daar schaamt Baijens zich echt niet voor: "Ja nou en?" was zijn reactie op Instagram. Ook zijn volgers konden zich er prima in vinden. Een van hen reageerde met de veelzeggende, rijmende tekst: "Een beetje gay is okey".

Afbeelding 

Winfried en Wilfried

Daarnaast kreeg Winfried op z'n post een compliment van NPO-collega en mede-Rotterdammer Wilfried de Jong. Hij merkte op dat zijn stadsgenoot uitstekend werk aflevert en dat 'ie vooral zijn Rotterdamse 'O' niet moet afleren. In een reactie daarop zei Baijens niet bewust te zijn die typische O te hebben tot hij hem er op wees. Daar haakte De Jong dan weer op in: "En anders gewoon de natte t achter de hand houden. Keep up the good work."

Meer over: