Yvon Jaspers blikt terug met boeren

3 november 2015 10:57 | sterren | Door Televizier

© KRO | Hans-Peter van Velthoven

Het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw was veelbesproken. En we gaan nog even door. Op 27 december zoekt Yvon Jaspers alle boeren van dit seizoen nog eens op. 

Volgens de KRO-NCRV is het einde van het jaar een perfecte tijd om met de boeren terug te blikken op een veelbewogen seizoen Boer Zoekt Vrouw. Hoe gaat het nu met Geert, Tom, Theo, Bertie en Jan? Van Geert en Tom weten we het een en ander. Geert is nog steeds blij met Hetty en maakt binnenkort zijn opwachting in het programma Mindmasters. Tom heeft na Rimke een nieuwe liefde gevonden en heeft een vast rol in Eigen Huis & Tuin. 

Bertie en de rest

Hoe het met de doodgoeie Theo gaat nadat Boer Zoekt Vrouw eindigde is minder duidelijk en of boerin Bertie al een nieuwe vrouw aan de haak heeft geslagen komen we nu hopelijk te weten. Yvon Jaspers checkt ook hoe het met de boeren is die we online hebben gevolgd: Gert-Jan, Leo, Mario, Janko en Willem.

Als toetje pakt Yvon het vliegtuig naar de boeren uit Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Boer Johan en zijn Ingrid uit Denemarken,  kippenboer Jan uit Canada, boer Jos in Frankrijk, boer Wim uit Tanzania en geitenboerin Aletta op Bonaire. 

Verrassingen

Yvon Jaspers: “Het is heel vertrouwd om het erf op te rijden van de boeren die we inmiddels zo goed kennen. De ene woont samen, de ander is hotel de botel verliefd en de volgende is nog hard op zoek. Het is heel leuk ze allemaal weer te zien en te horen hoe hun leven is veranderd. Alsof je bij familie langsgaat om ze een heel goed nieuwjaar te wensen. Sommigen hadden flinke verrassingen in petto en dat maakt dat Boer Zoekt Vrouw steeds opnieuw een feest is om te mogen maken!”

Boer zoekt Vrouw special, zondag 27 december, 20.20 uur, NPO 1

Lees ook:
Er is een nieuwe Boer Zoekt Vrouw Internationaal op komst 

Meer over