Verlossende antwoord

Zijn Bachelor Thomas van der Vlugt en Merel nog samen?

4 mei 2022 10:17 | sterren | Door Esther Hut

© Videoland

Eindelijk krijgen we vandaag het verlossende antwoord op die prangende vraag: Zijn The Bachelor Thomas en winnares Merel nog steeds samen?

Let op: in dit artikel staan spoilers!

Vorige week konden we tijdens de spannende finale zien dat Thomas uiteindelijk zijn hart verloren had aan de 26-jarige Merel Beks. Zij ontpopte zich al in de allereerste aflevering tot Thomas’ bondgirl.

Liefdesverklaring

Een paar dagen geleden postte Thomas al een liefdesverklaring aan Merel op Instagram en schreef toen “Je maakt mij gelukkig en ik wil jou de aller gelukkigste vrouw maken. Je laat mij keer op keer verbazen hoe knap mooi en lief jij bent.” Het leek dus al dat het de goede kant op zou gaan.

De reünie

En nu blijkt in de reünieaflevering dat het koppel nog steeds erg verliefd is. Volgens Thomas is "het liefdesavontuur 100 procent geslaagd". Ze hebben het een paar maanden geheim moeten houden, maar hebben inmiddels wel elkaars familie en vrienden ontmoet. En zijn zelfs al een paar keer met elkaar op vakantie geweest naar Parijs en Bremen. Die beelden krijgen we dan ook te zien tijden de reünie.

“Toen we weer in Nederland waren, was dat heel erg anders. Je wil elkaar zo graag zien je wil de hele tijd bij elkaar zijn, maar dat kan niet. Want je kan niet gezien worden,” zegt Merel.

Beetje onwerkelijk

Dat de twee nog steeds helemaal hoteldebotel zijn moge duidelijk zijn. “Op dit moment ben ik echt zeker van ons en is hij de persoon met wie ik het liefst ben.” Voor Thomas geldt hetzelfde: “Af en toe zit ik naar haar te kijken en dan denk ik: Ze is echt heel knap en mooi. En dan geloof ik bijna niet dat ze voor mij is. Gewoon nog een beetje dat onwerkelijke.”

Voor het eerst

Het is voor het eerst in de afgelopen jaren dat de Bachelor en de winnaar nog steeds samen zijn. Eerdere kandidaten Gaby Blaaser en Tony Junior zagen toch geen toekomst met hun kandidaten.

Meer over