Zoon Gert Verhulst heeft relatie met K3-lid Marthe

26 April 2016 13:30 | sterren | Door Televizier

© Studio 100

Viktor Verhulst, de zoon van Studio100 baas Gert, is gevallen voor K3-zangeres Marthe de Pillecyn. Daarmee lijkt de geschiedenis zich te herhalen.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

In het verleden had Gert Verhulst relaties met "oude" K3-leden Josje Huisman en Karen Damen.

Single

Marthe (19) had tot vorige maand een langdurige relatie met Alexis Guiette, een jongen met wie ze vier jaar samen was en die haar stimuleerde zich op te geven voor K3 Zoekt K3. Toen ze de talentenjacht won, was er nog geen vuiltje aan de lucht: "We hebben elkaar de laatste weken wat minder gezien, maar ik heb het gevoel dat we daardoor sterker naar elkaar zijn toegegroeid", klonk het. "We wonen allebei nog bij onze ouders, maar overwegen stilaan om te gaan samenwonen. Als je zo vaak van huis bent, is het beter dat je de tijd die je wél hebt samen door kunt brengen."

Viktor en Marthe

Marthe en Alexis gingen volgens een woordvoerder van Studio 100 als vrienden uit elkaar. Een maand later kon het bedrijf de geruchten bevestigen dat de K3-zangeres inmiddels een koppel vormt met de niet onknappe 21-jarige Viktor. Meer wilde Studio 100 niet kwijt over de prille relatie: "Details willen we niet kwijt. Hoe lang ze precies samen zijn, behoort tot de privésfeer van onze mensen. Daarover communiceren wij niet."

Afbeelding

Meer over